Novosti

slikanje 1

SLIKANJE (od 4 do 7 godina)

Svako dijete posjeduje veliki kreativni potencijal i prirodnu potrebu da ga ispolji, jako je važno omogućiti mu okruženje u kome će biti slobodno da tu kreativnost ispoljava i razvija. Slikarkse radionice u Izrazu su osmišljene tako da pruže djecu priliku da u toplom i prijateljskom okruženju uče i razvijaju svoju kreativnost. Radionice se održavaju jednom sedmično, u trajanju od dva sata. Na radionicama će djeca da upoznaju djela istaknutih slikara, njihove omiljene tehnike, imaće priliku da se oprobaju u različitim tehnikama i tako pronađu način izražavanja koji im najviše prija. Program će biti prilagođen senzibilitetu i interesima svakog pojedinačnog djeteta. Jednom mjesečno djeca rade na zajedničkom projektu, te na taj način kroz kreativnost usavršavaju i svoje socijalne vještine. 

Radionice vodi Danica Bijelić, slikarka, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom i mnogo kreativne i pozitivne energije za projekte koji nas očekuju! Željno očekujemo drugare da nam se pridruže u našoj novoj, kreativnoj avanturi.

 

 

ucenje

KAKO NAUČITI DA UČITE?

Učenje nas prati čitavog života, stoga je veoma važno naučiti kako da učite na najbolji i najefikasniji način, te kako da to što ste naučili možete i da pokažete i koristite!
S početkom školske godine startuje i naš program Kako naučiti da učite. U okviru ovog programa djeca najprije procjenjuju svoj način učenja, nedostatke istog, zatim uče o planiranju vremena, tehnikama učenja i zapamćivanja, vrstama čitanja, pamćenja, o korišćenju bilješki, skraćenica, uče o pažnji i koncentraciji, argumentovanju… A sve to na konkretnim primjerima iz njihovog školskog gradiva i na zanimljiv i njima prilagođen način.
Dinamika rada: Program je rasporedjen u 24 modula (12 susreta od 2h).

Cijena programa 147 KM (3 x 49 KM).
Prijave primamo do 15.09.2015. godine, a prijaviti i detaljnije se informisati možete putem telefona 065 026 344, mejla: izrazbl@gmail.com.

11034163_875524949201156_630013446342324181_n

SAMOPOUZDANJE I EMOCIONALNA INTELIGENCIJA

Zdravo samopouzdanje, entuzijazam i upornost predstavljaju najvažnije faktore zdravog, srećnog i uspješnog života. U septembru ponovo startuje naš program koji potiče razvoj ovih osobina kod djece. Program Samopouzdanje i emocionalna inteligencija će pomoći vašem djetetu da prepozna, imenuje, razumije svoja osjećanja, da vlada njima i na adekvatan način ih ispoljava; naučiće da vjeruje u svoje sposobnosti i cijeni svoja postignuća, da ne odustaje lako i pobijedi strah od neuspjeha.


Izraz ponovo organizuje program Samopouzdanje i emocionalna inteligencija za najmlađe u trajanju od 24 modula, podijeljena na 12 susreta od po 2 sata. 

Cijena programa: 132KM

Prijave primamo do 15.09.2015. godine.
Prijave i dodatne informacije na: izrazbl@gmail.com i +387 65 026 344

spec ponuda avgust
Gdje: Izraz, Majke Knezopoljke 11, Borik
Prijave i informacije: izrazbl@gmail.com ili 066/026-344

ENGLESKI ZA PREDŠKOLCE

Veselo drustvance uci engleski! Come and learn and play with us! 🙂
Upis u toku. Više informacija na izrazbl.com  (065 026 344)

engleski 2

 

 

mali

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s